Els Bombers i els Mossos van localitzar ahir al vespre dues persones que havien desaparegut a la Vall de Llémena i Porqueres. D'una banda, es va trobar un noi de 26 anys que s'havia escapat a la tarda d'un centre de Llorà que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. De l'altra, es va localitzar una veïna de Porqueres de 34 anys que havia sortit al matí de casa i que més tard no s'havia presentat al lloc de feina ni havia anat a recollir els fills a l'escola.

Al voltant de les nou del vespre, els efectius d'emergències van trobar el noi de 26 anys, que estava sa i estalvi, a Can Fuxart d'Amer. Fins allà s'hi va desplaçar una ambulància que va atendre el jove, el qual es buscava des de dos quarts de sis de la tarda. Després de fer un reconeixement al noi, l'ambulància va portar-lo directament al centre de Llorà. El dispositiu de recerca va tenir la participació de mitjana desena de vehicles i d'un helicòpter. Abans de localitzar el noi, es van rebre els avisos de dues persones que havien vist el jove desaparegut: a una masia de la Vall de Llémena i a una pista de Sant Climent d'Amer, prop d'on va acabar sent trobat.

Pel que fa a la veïna de Porqueres, al voltant de les vuit del vespre, es va localitzar sana i estàlvia a la carretera que porta fins a Sant Miquel de Campmajor (la GI-524), a prop del bosc de Can Ginebreda. També una ambulància es va desplaçar fins allà per atendre-la; la dona tenia fred i presentava algunes esgarrinxades als braços. Des de les tres de la tarda, l'Ajuntament s'havia mobilitzat i havia difós les dades de la veïna a través de les xarxes socials. El dispositiu de recerca també va tenir la participació de mitja desena de vehicles i d'un helicòpter. Els Bombers i els Mossos havien muntat un centre de coordinació a l'àrea esportiva del municipi, a Miànigues. Abans de trobar-la, els efectius van recórrer, amb l'ajut de voluntaris, pistes forestals i carreteres de la zona.