Matí complicat per als qui circulaven per la carretera C-35 a Llagostera. Els serveis d'emegències van haver de tallar la via en ambdós sentits de la marxa pels volts de les deu del matí pel que d'entrada semblava un accident de trànsit, tal i com podien percebre-ho des de fora els usuaris d'aquesta concurreguda carretera.

El fet, però, no va ser així, tal i com van confirmar des del Servei Català de Trànsit (SCT) sinó que el que va passar és que la conductora d'un turisme es va trobar molt malament mentre conduïa i això va fer que ella mateixa decidís fer una sortida de via, a l'altura del quilòmetre 94 de la C-35 -via que uneix la ciutat de Girona amb la Costa Brava.

Com a conseqüència del seu estat i després d'una alerta al 112, ràpidament es van personar al lloc els serveis d'emergències. S'hi van desplaçar diversos vehicles que van obligar al tall de la carretera prop d'una hora, així com també l'helicòpter del SEM. Posteriorment, la dona va ser traslladada a un centre sanitari.

La situació viària es va poder donar per normalitzada al cap d'una hora però aquest fet va provocar alguna cua de poca longitud a causa del tall i la restricció al pas de vehicles per la C-35 a l'altura de Llagostera.