L'editorial Phaidon ha publicat el llibre 'Where chefs eat', que revela les preferències dels millors xefs del món a l'hora de triar un restaurant. Bona part de la vida dels cuiners multiestrellats passa entre els fogons, però en el seu temps de lleure molts intenten degustar les creacions dels seus companys de professió. I no sempre van a restaurants d'alta cuina. Entre els seus preferits, n'hi ha on pots menjar per menys de 20 euros.

Entre els protagonistes del llibre hi ha els germans Joan, Josep i Jordi Roca, del Celler de Can Roca. L'única coincidència que expressen els tres a l'hora de triar restaurant, i no és cap sorpresa, és Can Roca, el restaurant que regenten els seus pares a la carretera de Taialà.

Aquesta és la llista dels restaurants on els agrada menjar:

JOAN ROCA

Astrid & Gaston (Lima)

Cal Tet (L'Estartit)

Can Marquès (Girona)

Can Roca (Girona)

Eleven Madison Park (Nova York)

Es Xarcu (Sant Josep, Eïvissa)

Koy Shunka (Barcelona)

Pierre Gagnaire (París)

Tapas 24 (Barcelona)

Toc al Mar (Begur)

JOSEP ROCA

Le Baratin (París)

Caves Madeleine (Beaune, França)

Els Casals (Sagàs, Barcelona)

Maison Troisgros (Ouches, França)

El Motel (Figueres)

Villa Mas (Sant Feliu de Guíxols)

Can Roca (Girona)

JORDI ROCA

L´atelier de Joël Robuchon (Londres)

Central (Lima)

Compartir (Cadaqués)

Ca l´Enric (La Vall de Bianya)

Le Louis XV (Mònaco)

Pujol (Mèxic DF)

Can Xifra (Sant Gregori)

Tickets (Barcelona)

Umai (Girona)

Can Roca (Girona)