Participa a la 54 pujada als Àngels

El GEiEG organitza la tradicional Pujada a peu als Àngels, que enguany celebra la seva 54 edició. La cursa començarà a les 9 del matí amb sortida des de la part posterior de l'església de Sant Pere de Galligants, dins del nucli antic de Girona i acabarà com és tradició al santuari dels Àngels.

Consulta les rutes i excursions de les comarques gironines

Els embotits de la Garrotxa

La Fira de l'Embotit d'Olot és un esdeveniment que es porta a terme al centre de la ciutat, Passeig d'en Blay, durant el dissabte 18 i el diumenge 19 de març. Compta amb expositors de productes alimentaris amb un espai diferenciat per als embotits artesanals de la Garrotxa, formatges i una àmplia oferta de cerveses d'elaboració pròpia.

Consulta l'agenda d'actes de les comarques gironines

Els brunyols de Figueres

A falta de menys d'un mes per la Setmana Santa, Figueres acull aquest dissabte la tradicional Fira del Brunyol, al carrer de Sant Josep. Una cita imprescindible de la quaresma, en la qual es poden degustar i comprar els típics dolços d'aquesta època, a més de participar en les activitats paral·leles, com el mercat d'artesania.

Consulta l'agenda d'actes de les comarques gironines

«Contes 1.0» d'Anna Roca a Banyoles

La nova companyia Teatre a la Fuga posa en marxa el seu primer espectacle teatral aquest cap de setmana al Teatre de Banyoles, amb tres representacions de Contes 1.0, d'Anna Roca. Es tracta d'una peça dirigida al pública familiar que narra les aventures d'en Manel, un adolescent que entra sense voler-ho en un estrany i misteriós món ple d'objectes màgics.

Consulta l'agenda de teatre a les comarques gironines

El tèxtil, a Sant Jaume de Llierca

Diumenge, a l'entorn de la Plaça Major, l'artesania tèxtil i moltes altres activitats omplen Sant Jaume de Llierca. Arriba la seva 24ena edició i inclou també una fira comercial, demostracions de puntaires i exposició de patchwork

Consulta l'agenda d'actes de les comarques gironines

Ricardo Iniesta adapta «Marat/sade» a Girona

Escrita el 1963 per Peter Weiss, Marat/Sade està considerada una peça fonamental de la dramaturgia contemporània. Aquest dissabte, a les 9 de la nit, la companyia Atalaya portarà a l'escenari del Teatre Municipal de Girona l'adaptació de Ricardo Iniesta, en una producció del festival Grec de Barcelona, que dirigeix el mateix Iniesta. L'obra transcorre en tres temps enllaçats: 1793, quan el revolucionari Jean-Paul Marat és assassinat per Charlotte Corday; 1808, quan interns d'un hospital psiquiàtric escenifiquen el crim dirigits pel marquès de Sade, i el moment actual, en què els actors reals porten l'obra a ecena implicant-hi fins i tot els espectadors. Una denúncia del poder, on les idees d'un Marat defensor del col·lectivisme s'oposen a les d'un Sade profundament individualista.

Consulta l'agenda de teatre a les comarques gironines

El darrer dia al cafè a La Planeta

La Companyia Mea Culpa torna a Girona aquest cap de setmana, amb la representació a la Sala La Planeta de l'obra El darrer dia del Càfe de La Granota. La història dels propietaris d'un antic cafè de poble que es veuen obligats a tancar per la construcció del pantà de Mequinença, l'any 1971. Abans de marxar, recordaran tots els anys que han viscut al local.

Consulta l'agenda de teatre a les comarques gironines

The Excitements i Suffers, al Black Music Festival

El Black Music Festival acomiada aquest cap de setmana la seva edició de 2017 amb dues cites imprescindibles. Dissabte, a les 12 del migdia, The Excitements posaran la banda sonora al Black Music Pícnic al parc Migdia. I a les 10 de la nit, pujaran a l´escenari de La Mirona The Suffers i Jalen N'Gonda.

L'agenda de concerts de les comarques gironines

«Revolta de bruixes»

Escrita per Josep Maria Benet i Jornet, Revolta de bruixes és una obra dirigida per Juan Carlos Martel i protagonitzada per Àurea Márquez, Chantal Aimée i la secció femenina de la companyia del Teatre Lliure. Xicu Masó interpreta el vigilant d´uns grans locals comercials on treballen sis dones encarregades de la neteja. L'obra es podrà veure diumenge al Teatre de Salt a partir de les sis de la tarda.

Consulta l'agenda de teatre a les comarques gironines

Espectacle visual «Mans», a Fornells

Fes-t´ho com vulguis presenta aquest diumenge a Fornells de la Selva Mans, un espectacle visual ple d´imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s´escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla i el llenguatge visual dels colors.

Consulta l'agenda de teatre a les comarques gironines