Un accident de trànsit a la ­carretera de la Vergonya va acabar amb un conductor ferit molt greu i una vianant ferida lleu. L´home va ingressar a l´hospital Trueta mentre que la dona va poder ser tractada a l´hospital Santa Caterina de Salt. El sinistre viari va obligar a donar pas alternatiu a l´altura de Bescanó, des de cap a les nou fins a les dotze del migdia.

El sinistre viari es va produir pels volts de les nou del matí. Es tracta, d´un accident de trànsit en el qual es van veure implicats tres vehicles, dos d´aparcats, i una vianant.

L´accident de trànsit va tenir lloc a l´altura del quilòmetre 104, en sentit Anglès. Per causes que es desconeixen una furgoneta que circulava en sentit Anglès va envair el sentit contrari, va sortir de via. Mentre això passava, el fort impacte del vehicle va fer disparar un contenidor que hi havia a tocar d´unes cases fins al voral a l´altura de Vilanna, a tocar d´una casa. Aquí hi havia dos cotxes aparcats i una dona que parlava amb un dels conductors. A causa de l´accident, el contenidor va volar per sobre dels cotxes i els va arribar fins i tot a moure. Cosa que va provocar que un dels vehicles ferís lleument la dona que era al carrer.

Al lloc dels fets van estar treballant els Mossos, Bombers i el SEM. El SEM va traslladar l´home ferit, de 44 anys, molt greu al Trueta i la dona, al Santa Caterina.