01 de abril de 2017
01.04.2017

El reivindicat institut de Vilablareix ja té concurs per redactar el projecte d'obra

Ensenyament aprova la licitació amb 2 anys de retard i gairebé 10 després d'obrir el centre en barracons. L'Ajuntament celebra que s'hagi desencallat

01.04.2017 | 01:43
La pancarta que reclama la construcció de l´institut.

El Departament d'Ensenyament ha tret a concurs la redacció del projecte d'obra de l'institut de Vilablareix, gairebé dos anys més tard que s'hi comprometés i prop d'una dècada després de l'obertura del centre en barracons, el 2008. Ara, l'Ajuntament celebra que la Generalitat hagi desencallat una construcció llargament reivindicada per la comunitat educativa, tal com recorda una pancarta penjada a l'exterior de l'institut, un dels més grans en barracons.

El Govern ha convocat la licitació amb un pressupost de 426.086 euros per contractar l'assistència tècnica de la redacció del projecte bàsic i d'execució, la certificació d'eficiència energètica, l'estudi de seguretat i salut i el projecte d'activitats per a la llicència ambiental, així com la posterior direcció d'obra de l'edifici. La recepció d'ofertes es tancarà el 15 de maig.

Ahir, l'alcalde de Vilablareix, David Mascort, va celebrar que el procés tiri endavant després de «tants anys» i va remarcar que l'Ajuntament considera aquest projecte «vital per a l'educació de tots els joves del nostre poble i dels pobles veïns».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema