Un home de 35 anys va resultar ferit greu a Olot, ahir al matí, després de ser atropellat per una furgoneta. L'accident de trànsit es va produir ahir a 3/4 d'11 del matí a l'altura del quilòmetre 83,5 de la N-260 (carretera de la Canya) al seu pas per Olot.

Es tracta d'una zona situada prop del giratori que dona accés al polígon industrial de Cuní i les naus situades a la vora de la carretera de la Canya.

En el sinistre viari s´hi ha vist implicada una furgoneta, una Fiat Doblo, que per causes que es desconeixen ha acabat atropellant un home de 35 anys.

La víctima, segons el SEM, vaser evacuada en estat greu. I l´ha traslladada en ambulància fins a l´hospital Josep Trueta de Girona.

Al lloc dels fets hi van treballar els Bombers, Mossos, Policia Local i SEM.

Sinistrabilitat elevada

L'Ajuntament d'Olot en el darrers temps ha establert millores urbanes a la carretera de la Canya per tal de reduir-hi una sinistrabilitat elevada en atropellaments i en topades de vehicles.

Han posat illes peatonals al mig de la calçada per tal de resguargar les persones que travessen, hi han posat un sinemòmetre que avisa de les velocitats, han elevat els farols per tal d'impedir que la vegetació tapi el llum, han separat els passos de vianants de les voreres...

Això no obstant, es tracta d'una zona de molt de pas de vehicles que coincideixen amb la presència de molts vianants per motiu de les naus i d'una escola.