Tarda complicada la d'ahir pel que fa a la circulació de cotxes i camions cap a França. Dos accidents a l'autopista A-9, cap a l'alçada del Voló, van generar més de cinc quilòmetres de cua i van obligar a tallar el pas fronterer de l'AP-7. Els Mossos d'Esquadra van haver de desviar tot el trànsit per la sortida 2 de l'autopista i obligaven els cotxes i camions a circular per l'N-II o bé a estacionar-se als aparcaments del municipi.

La situació va començar a complicar-se a quarts de sis de la tarda, quan un camió va bolcar al punt quilomètric 273 de l'A-9. Poc després, un altre accident va complicar les cues que van formar-se en sentit nord, i que van començar a baixar cap al pas fronterer de l'AP-7, obligant a tallar l'autopista.

El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que cap a dos quarts de vuit del vespre es va reobrir l'AP-7 a la Jonquera en sentit França, que havia estat tallada durant pràcticament dues hores pels dos accidents que havien tingut lloc al país veí. La incidència va causar cinc quilòmetres de cua, que segons el SCT es mantenien quan es va reobrir el pas.