Sis ferits és el resultat d'un accident de trànsit que es va produir la matinada de dimecres a dijous a l'N-II al seu pas per Sant Julià de Ramis. El conductor d'un dels vehicles va acabar detingut ja que després que els agents li fessin la prova d'alcoholèmia va donar positiu penal; de fet, superava més de tres vegades la taxa màxima permesa, que se situa en 0,25 mg/litre. Ell va donar 0,84 mg d'alcohol per litre d'aire expirat i va acabar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible. Es tracta d'un home de nacionalitat danesa, de 56 anys.

L'accident de trànsit va deixar sis ferits, un dona de 72 anys és la que va sortir més malparada i la van evacuar a l'hospital Josep Trueta de Girona. A causa de l'accident de trànsit, l'N-II al seu pas per Sant Julià de Ramis va quedar tallada durant prop de dues hores.

El sinistre viari va produir-se pels volts de dos quarts de cinc de la matinada a l'altura del quilòmetre 722 de l'N-II. Dos vehicles van topar frontalment -un Honda Cívic amb plaques daneses i un Suzuki Auto, amb franceses-, en els quals hi anaven sis persones, tres en cada cotxe. La persona que va resultar ferida més greu té 72 anys i la resta són quatre homes de 41 anys, 59 anys, 54 anys i 29 anys i una dona de 71 anys. Tots els ferits van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital Trueta de Girona. Al lloc dels fets hi van treballar els Bombers, amb cinc dotacions; el SEM, amb cinc ambulàncies; i els Mossos, amb tres patrulles.