Bassols Energia alerta d'una estafa de falsos comercials de la companyia. Aquests truquen a les víctimes exigint-los un pagament immediat sota l'amenaça de tallar-los el subministrament.

L'empresa que compta amb oficines a Olot i Banyoles alerta que, davant de qualsevol dubte, es truqui al seu servei d'atenció al client abans de fer qualsevol tipus de pagament.

Segons les denúncies que ha rebut Bassols Energia, els falsos comercials truquen a la víctima assegurant que són de Bassols Energia i li exigeixen el pagament immediat d'una determinada quantitat econòmica assegurant-li que la víctima té pendents diferents factures.

Per garantir-se el pagament, amenacen la víctima amb tallar-li el subministrament si no fa una transferència bancària abans d'un curt període de temps. La víctima fa el pagament al compte corrent que li indiquen i, quan es dirigeix a la companyia per saber de quines factures es tracta, s'adona que ha estat víctima d'una estafa.

Per aquest motiu, Bassols Energia alerta els seus clients de l'existència d'aquest engany i els demana que, davant del dubte amb qualsevol trucada que rebin referent al seu subministrament, es dirigeixin al servei d'atenció al client de la companyia.

El telèfon d'atenció al client de Bassols Energia és el 972 26 01 50.