LES PLANES D´HOSTOLES

Vetlla Pasqual A les 8 del vespre a l´església parroquial celebració de la vetlla pasqual.

SALT

Pasqua Jove A 2/4 d´11 de la nit a la parròquia Sant Jaume.

GIRONA

Concert A les 11 del matí cercavila de la banda des de la plaça de Pompeu Fabra fins a la plaça de la Independència i a les 12 del migdia concert de banda a càrrec de la Lira de Vilafamés de Castelló de la Plana dins dels actes amb motiu de la Setmana Santa.

CORNELLÀ DEL TERRI

Festa major De les 11 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 4 de la tada a 8 del vespre a la plaça del Maig parc infantil i activitats per a la mainada.

- A les 11 del matí al polígon industrial dues hores de resistència i cursa de motos.

- A les 12 del migdia a la sala de plens de l´Ajuntament presentació del llibre «Qui té roba per rentar» amb Joan Anton Abella i Ramon Casadevall.

- A les 12 de la nit al pavelló festa jove i concert amb Pelukass, Led Party amb Dj Adrià Ortega.

DARNIUS

Festa de Pasqua A les 10 de la nit concert de rock a la sala la Concòrdia.

SANT FELIU DE PALLEROLS

Bunyolada A 2/4 de 6 de la tarda a la plaça del Firal bunyolada popular amb castells infalbles per a la mainada i tot seguit bunyols i música per a tots els assistents.

BELLCAIRE D´EMPORÀ

Fira-mercat medieval Al llarg del dia al nucli antic celebració de la fira i mercat medieval.

CALONGE

Fira-mercat medieval Durant tot el dia al centre històric celebració del mercat medieval amb diverses activitats.EMPURIABRAVA

Fira del vaixell d´ocasió De les 10 del matí a les 7 de la tarda al port principal de la Marina, fira del vaixell d´ocasió amb més de 400 embarcacions.

GARRIGUELLA

Fira de la garnatxa i el brunyol A partir de les 11 del matí celebració de la fira amb activitats com tallers, animació i tastos.

HOSTALRIC

Fira Medieval A partir 2/4 d´11 del matí obertura de la fira i al llarg de la jornada diverses activitats com exhibicions, contes, cercaviles, espectacles de falconeria, espectacles de foc i lluites i combats, i accions teatralitzades entre d´altres.

LA BISBAL D´EMPORDÀ

Fira Antic Empordà Al llarg del dia al pavelló firal celebració de Fira Antic Empordà amb 30 expositors del sector de les antiguitats i del disseny i també interiorisme.SANT FELIU DE GUÍXOLS

Fira-mercat del brunyol De les 10 del matí a les 8 del vespre a la plaá del Monestir fira-mercat del brunyol.

SANT HILARI SACALM

Fira artesanal romana Al llarg del dia a la plaça Moragues celebració de la fira artesanal romana i a la plaça de l´Ajuntament fira d´atraccions.