La Policia Local de Llagostera ha enxampat in fraganti un home que intentava esbotzar un caixer automàtic d´una entitat bancària del poble amb una escarpra i un martell.

El detingut és un veí de Llagostera de nacionalitat gambiana a qui no li consten antecedents

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d´un quart de quatre de la matinada.

La Policia Local de Llagostera ha rebut la trucada d´una persona alertant que sentia cops molt forts provinents de la zona de l´entitat bancària, que es troba situada al número 9 de la Plaça Catalunya del poble.

Fins al lloc dels fets s´hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local que ha trobat in fraganti un home picant amb un martell i una escarpra intentant obrir el caixer automàtic situat a la façana de l´entitat bancària.

Davant dels fets la Policia Local ha procedit a la identificació i detenció de l´autor per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Durant la detenció l´home, de 43 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Llagostera no ha oposat cap mena de resistència i no li consten antecedents penals.

L´home ha estat traslladat a l´Àrea de Custòdia i Detenció de Girona per una patrulla dels Mossos d´Esquadra on ha quedat retingut a l´espera de ser posat a disposició judicial.