L'home que Dijous Sant va quedar ferit crític en un accident de trànsit a la Nacional II al seu pas pel municipi de Vilademulferit crític s va morir aquest cap de setmana a l'hospital Josep Trueta de Girona. Es trobava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) d'aquest centre sanitari des del dia del succés.

La víctima mortal era un veí de Girona que tenia 72 anys. L'home va resultar ferit crític en un xoc frontal que, a més d'ell, va deixar set persones més ferides de diversa gravetat.

En concret, hi havia una dona i dues menors que van resultar ferides de menys gravetat i que també van ingressar al Trueta després de ser-hi traslladats per ambulàncies del SEM. Mentre que la resta de ferits, lleus, van ser derivats en ambulàncies cap a l'hospital de Figueres.

Tretze morts per sinistres viaris

Aquesta seria la tretzena persona que perd la vida a les comarques de Girona per accident de trànsit des que hem començat l'any 2017. Les víctimes mortals d'aquest any s'han hagut de lamentar en onze accidents de trànsit en vies urbanes i interurbanes de les comarques de Girona que s'han registrat entre el gener i el 16 d'abril.

L'altre sinistre viari de gravetat que s'ha produït en els darrers dies i que va tenir lloc el dimarts de la setmana passada, dia 18, també va acabar amb un home ferit crític.

Es tracta d'un ciutadà alemany de 73 anys que estava col·locant els triangles de seguretat al voral de l'autopista a Figueres després de patir una avaria amb la caravana amb què viatjava i un camió el va atropellar.al voral de l'autopista a Figueres

L'home va haver de ser traslladat en l'helicòpter del SEM cap a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat crític. Va ingressar a la Unitat de Cures Intensives en aquest estat de gravetat i encara hi roman ingressat en estat molt crític, segons van informar fonts del centre hospitalari.