Directius de la línia aèria britànica Jet2.com, representants de la Patronat de Turisme Costa Brava i d'AENA van donar la benvinguda ahir al matí als passatgers del vol Leeds-Girona, el primer de l'any operat per la companyia britànica. El vol, ple, va aterrar a les 10:10.

Jet2.com, «la tercera aerolínia i el primer operador turístic operant entre el mercat britànic i Espanya», sostenen fonts de la companyia, preveu incrementar un 348% les places ofertades a l'aeroport Girona-Costa Brava, fins als 178.000 seients fins al 30 d'octubre. Això vol dir, exposen fonts de la línia aèria, que en la temporada d'estiu podrien arribar a l'aeroport de Girona-Costa Brava «més de 89.000 turistes britànics».

Vols a Birmingham i Londres

A banda de Leeds, Jet2.com també vola a Birmingham i, a partir del 26 de maig, a Londres-Stansted. Aquestes dues connexions se sumaran a les set que l'aerolínia ja opera des de l'any passat a Belfast, a Edimburg, a Glasgow, a Manchester, a Leeds, a les East Midlands i a Newcastle. La companyia britànica oferirà 21 vols setmanals, un increment notable comparat amb els set vols per setmana el 2016.

D'altra banda, l'operador turístic associat a l'aerolínia, Jet2holidays, ha confirmat la contractació directa de 72 hotels a la Costa Brava i de sis a Girona ciutat per a la venda de paquets vacacionals complets.

Steve Heapy, Conseller Delegat de Jet2.com i Jet2holidays, va comentar que «aquest creixement demostra el nostre compromís amb Girona. Hem incrementat el nombre de vols, places i hotels, ampliant la temporada, com a prova que creiem fortament en Girona i la Costa Brava».