Un veí de Roses ha entrat a presó després de cometre en un sol dia cinc delictes contra el patrimoni a la mateixa vila. El van enxampar in fraganti els Mossos quan fugia després de comentre robatoris a peu i amb el seu botí.

Es tracta d'un individu conegut pels policies ja que té el perfil de multireincident. Acumula una quinzena d'antecedents policials pel mateix tipus de fets. És un jove de 23 anys i de nacionalitat marroquina. L'home, a més, va amenaçar els agents i va lesionar-ne un d'ells lleument. L'home va acabar detingut com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa, i un de furt. També se l'acusa d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i un delicte d'amenaces.

Tot es remunta a la tarda del 29 d'abril, quan la Sala Regional va rebre l'avís d'una veïna que alertava d'un robatori en una casa de la carretera de Canyelles, a la zona del camí de ronda de la població de Roses. Immediatament s'hi va adreçar una patrulla dels Mossos de la comissaria de Roses de paisà que, després de fer una vigilància i esperar, va localitzar i detenir el presumpte autor quan intentava fugir amb una bossa amb peces de valor. Entre altres, duia nombroses joies, rellotges i bijuteria.

Durant la inspecció de la zona, els agents van comprovar que el detingut també havia entrat a robar a tres cases més, dues d'elles segones residències. A més, havia comès un furt a l'interior d'un apartament i un robatori amb força, en grau de temptativa, en un traster. En tots els robatoris havia utilitzat el mateix modus operandi: trencava els vidres o les portes principals amb una pedra de grans dimensions i, un cop dins, sostreia joies i objectes de valor.