10 de maig de 2017
10.05.2017

La demanda dels veïns fa comprar 1.500 bosses de reciclatge al Pla de l'Estany

El Consell Comarcal promou la recollida selectiva entre els seus municipis i distribueix el material als mercats locals

10.05.2017 | 10:17
Les tres bosses, a l´esquerra.

L'àrea de Medi Ambient del Consell del Pla de l'Estany ha comprat 1.500 bosses de reciclatge de paper, vidre i envasos, agrupades en 500 lots, que es repartiran a la comarca. El motiu és l'alta demanda rebuda per part dels veïns de diversos municipis.

Aquests lots de tres bosses es reparteixen al punt informatiu de reforç de la recollida selectiva que es feia al mercat de Banyoles els dimecres i que s'ha ampliat a altres mercats municipals. En concret, s'ha situat un punt informatiu de reforç de la recollida selectiva als mercats de Serinyà –el primer divendres de mes–, Porqueres –el segon divendres– i Fontcoberta –el tercer dilluns de mes. L'objectiu és que la gent tingui eines per separar els residus domèstics i, després, buidar-los en els corresponents contenidors de carrer.

Les bosses són de polipropilè teixit amb una capacitat de 21 litres i unides lateralment amb veta adherent. El lot està format per una bossa de color blau, per a la separació de paper, una altra de groga per a envasos i una tercera de verda, per al vidre. El punt informatiu, que assumeix personal del COIET, difon missatges sobre la recollida selectiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema