Temps de Flors a Girona

La 62a edició de Girona, Temps de Flors arriba enguany amb més projectes i més espais per visitar respecte a la passada edició. Del 13 al 21 de maig es podrà passejar per un total de 195 projectes distribuïts en un total de 156 punts al llarg de l´itinerari floral. Es tracta de 16 projectes i 22 punts més que en l´exposició del 2016. Alguns dels nous espais que tindran projecte floral en aquesta edició seran el camí del Calvari i la muntanya de la O, on es posaran en valor els elements patrimonials i naturals d´un camí de prop de 3 km de passeig; el refugi antiaeri del jardí de la Infància, el pont de Sant Agustí, que participa a la mostra i s´uneix així als cinc altres ponts que travessen l´Onyar i que són part del recorregut floral; la plaça de Calvet i Rubalcaba o l´avinguda de Ramon Folch.

Tota la informació de Temps de Flors

A Cappella Festival Girona

Els nord-americans Home Free obriran aquest dissabte (21 h, Auditori de Girona) la sisena edició del festival A Cappella, que com és habitual se celebra coincidint amb l´Exposició de Flors de la ciutat de Girona. Amb una gran presència escènica, ritme, energia, complicitat amb el públic i unes veus encaixades a la perfecció el repertori de Home Free es mou entre el country i el pop, dels clàssics de Nashville als èxits més actuals. La formació donarà el tret de sortida a una edició del festival que també compta en el seu cartell amb altres noms destacats, com els mallorquins Cap Pela (dissabte 13, 18 h, plaça Independència), els finlandesos Fork (diumenge 14, 18 h, plaça Independència), la gironina Coral Xàntica (dimecres 17, 19 h, plaça Independència), les barcelonines Les Fourchettes (divendres 19, 20 h, Casa de Cultura) o les britàniques Black Voices (diumenge 21, 18 h, plaça Independència).

Maria del Mar Bonet a Ventalló

Maria del Mar Bonet oferirà quest dissabte un concert benèfic pels refugiats, la recaptació del qual anirà directament a l´ONG Proactiva Open Arms. El concert forma part de la gira Maria del Mar Bonet - 50 anys, i comptarà amb la presència del director de la ONG, Òscar Camps, que explicarà la situació actual, abans de l´inici de l´actuació.

Geronimo Stilton al Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal de Girona acull dissabte i diumenge una doble representació del que ja s'ha convertit en un fenomen mundial. Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l´espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics.

Dr. Ring Ding a l´Alternativa de la Bisbal

Els alemanys Dr. Ring Ding, un dels noms imprescindibles de onada revival de la música ska que va viure Europa en la dècada dels noranta, aterren dissabte al bar L´Alternativa de la Bisbal. La vetllada també comptarà amb les actuacions dels barcelonins Drop Collective i la sessió de música jamaicana a càrrec de Kharlos Selektah.

Doremifa'n Flors a Calonge

Els carrers del centre històric de Calonge s´engalanaran al llarg d´aquest cap de setmana. El Doremifa´n Flors obrirà les portes el dissabte a les 12 h, i es podran visitar els diferents espais durant tot el dissabte, fins al vespre i també durant tot el diumenge. Durant aquests dos dies, la música en viu també acompanyarà als visitants.

La Festa de la revolta dels segadors a Santa Coloma

Santa Coloma de Farners reviurà aquest cap de setmana el maig de 1640 amb la celebració d´una nova edició de la Festa de la Revolta. Durant tot el cap de setmana, a la plaça Farners hi haurà un mercat d'artesans, campaments dels segadors, recreacions històriques, visites guiades teatralitzades, exposicions i animació.

Festa Sant Isidre i concurs floral a Castell d'Aro

Castell d´Aro celebra una nova edició de la Festa de Sant Isidre Llaurador, que proposa un conjunt d´activitats culturals i de participació per redescobrir els atractius històrics, patrimonials i naturals de la vila. A més, i paral·lelament, se celebrarà l´exposició del 63è Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals.

Lloret de Mar - Música jazz amb food: Why not?

La música jazz del quartet Why Not maridarà la nova proposta gastronòmica que ofereix aquest dissabte a la nit el Teatre de Lloret de Mar. El preu de l´entrada inclou 3 «montaditos». A l´interior del recinte, els assistents també podran gaudir de més gastronomia, així com de beguda, mentre escolten el concert de jazz.

Les Anxovetes i Som Música a Olot

Aquest curs la coral Som Música de l´Escola Malagrida treballa formació de cant centrat en les veus i les cançons marineres. En aquest concert (dissabte a les 19 h a El Torín) actuaran Les Anxovetes, que interpretaran un recull de les havaneres més conegudes a més d´altres de pròpies. Al final compartiran escenari amb la coral Som Música.