Tres ciclistes que circulaven ahir a la tarda per l'autovia de Banyoles (C-66) van patir un accident i caure de la bicicleta a l'altura de Sant Julià de Ramis. Dos d'ells van haver de ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona amb ferides de caràcter greu, van informar des del SEM i els Bombers.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís quan faltaven vint minuts per les set de la tarda al punt quilomètric 34,8 de la C-66, en direcció Girona, al límit dels termes de Palol de Revardit i Sant Julià de Ramis, al costat de l'empresa Metalquimia i sota el pont del TAV.

Segons les primeres informacions els ciclistes haurien topat entre ells. El Servei Català de Trànsit va informar que cap vehicle va estar-hi implicat i que la caiguda hauria tingut lloc com a conseqüència de la topada entre ells. Dels tres ciclistes, dos van ser traslladats a l'hospital, un home de 57 anys i un altre de 59 anys, el qual hauria patit un traumatisme i pèrdua de coneixement. Segons el SEM, en el moment del trasllat el seu estat era greu.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar fins a tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). També van actuar altres dos vehicles dels Bombers i efectius dels Mossos d'Esquadra.