El Partit Popular Català ha suspès cautelarment d'afiliació el regidor de Figueres Diego Borrego acusat d'haver enregistrat amb el mòbil un usuari del WC de l'estació del TAV de Girona. A través d'un comunicat, el partit exposa que a més encomanarà al Comitè de Drets i Garanties del PPC l'obertura d'un expedient informatiu sobre l'incident.

Els fets van ocórrer el passat dijous a la tarda, quan un usuari que estava al lavabo d'homes de l'estació de Girona va alertar els vigilants de seguretat que algú l'havia gravat mentre feia les seves necessitats. El denunciant va poder assenyalar al seu agressor, Diego Borrego, el qual va ser identificat més tard pels Mossos d'Esquadra.

L'endemà, el divendres, Borrego va ser interrogat a la comissaria de Girona i va entregar el seu telèfon mòbil als Mossos d'Esquadra, els quals estan analitzant el contingut de l'aparell.

Segons la versió de Borrego, el polític feia ús del seu mòbil quan se li va caure al terra justament a la intersecció amb l'altre lavabo. Borrego sosté que ell només es va ajupir per recollir el mòbil. Acció que el denunciant va interpretar com que l'estava gravant.