15 de maig de 2017
15.05.2017

El propietari de Red Bull aterra a l'aeroport de Girona

Dietrich Mateschitz va arribar amb un jet privat de l'empresa de begudes

16.05.2017 | 00:35
El propietari de Red Bull aterra a l'aeroport de Girona

L'aeroport de Girona s'ha convertit aquest cap de setmana en l'aeroport de Montmeló. Al voltant d'uns 124 vols privats, que transportaven pilots i diferents personalitats, van fer parada a les infraestructures de Vilobí per assistir al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que es va celebrar ahir al Circuit de Catalunya.

Des d'allà, els viatgers es van desplaçar fins al circuit amb furgonetes o helicòpter, servei puntual de pont aeri entre Vilobí i Montmeló. Entre les personalitats que van aterrar a Girona, ahir al matí poc abans de l'inici del gran premi, hi havia el propietari de les begudes Red Bull, Dietrich Mateschitz, que va arribar amb un avió privat amb el logo de la conegudíssima marca de vegudes energètiques.

Mateschitz és el fundador de la marca i actualment té pràcticament la meitat de les accions de la companyia. És un multimilionari austríac d'origen croat que, entre altres coses, és propietari d'una illa de Fiji, que va comprar a la família Forbes per 7 milions de lliures esterlines.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema