El restaurant Ca l'Enric de la Vall de Bianya ha estat escollit com un dels 100 millors establiments de tot Europa. Dirigit per la família Juncà, el restaurant ocupa la posició número 44 de la prestigiosa llista elaborada per l'OAD (Opinionated About Dining), que es va fer pública en una gala celebrada ahir a La Maison Blanche, a París. Aquesta llista va ser creada pel nord-americà Steve Plotnicki com a alternativa a les guies gastronòmiques.

És la primera vegada que el restaurant garrotxí forma part d'aquest rànquing en el qual apareixen el restaurant gironí El Celler de Can Roca, ocupant la quinzena posició; el Sant Pau de Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar); el Disfrutar d'Oriol Castro i Eduard Xatruch o l'Abac de Jordi Cruz (Barcelona).

El podi d'aquesta prestigiosa llista gastronòmica l'encapçalen: L'Arpège d'Alain Passard (París, França) en primera posició; el Schauenstein Schloss d'Andreas Caminada (Fürstenau, Suïssa) en segon lloc; i el Fäviken de Magnus Nilsson (Järpen, Suècia) en tercera posició.