Cop policial als lladres d'estancs i farmàcies de la demarcació de Girona.

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres que havien comès quatre robatoris

Aquests individus inutilitzaven les alarmes dels locals per poder treure'n el botí desitjat. En total dels quatre cops, els lladres es van endur 28.000 euros en tabac, 1.300 euros en efectiu i dos dispositius electrònics.

La investigació ha anat a càrrec de l´Àrea d´Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial de Girona. Aquest dilluns van arrestar a Girona els tres dels membres del grup. Són tres persones, d´entre 27 i 30 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut.

Van quedar acusats de ser els presumptes autors de quatre robatoris en força en establiments comercials de la demarcació de Girona.

La investigació continua oberta i la policia no descarta noves detencions.

Tot comença el 2016

Els investigadors van iniciar les indagacions el 10 de març de 2016 quan van tenir coneixement del robatori en un estanc de Besalú. Els lladres van accedir a l´establiment després d´inutilitzar l´alarma i força els panys de l´entrada, i es van endur de l´establiment tabac valorat en 15.000 euros, 500 euros en efectiu i un ordinador portàtil.

La investigació va permetre determinar que als autors formarien part d´un grup que també hauria participat en altres tres robatoris amb força en establiments comercials de diverses localitats de Girona.

El 4 d´abril van tornar a entrar al mateix estanc de Besalú i al més d´octubre van cometre dos robatoris a Sant Climent Sescebes, un en un estanc i en una farmàcia .

El botí que el grup va aconseguir en els quatre robatoris ascendeix 28.000 euros en tabac, 1.300 euros en efectiu i dos dispositius electrònics.

Marxaven de Catalunya

Durant la investigació els agents van detectar que els integrants del grup marxaven sovint de Catalunya fet que dificultava les indagacions policials. Els agents van aconseguir identificar els membres de la banda i ubicar-los a Girona.

Els investigadors van establir un operatiu que va permetre detenir tres membres del grup el dia 15 de maig a Girona.

Els detinguts, dos homes i una dona, van passar dimarts a disposició Judicial. El jutge va decretar llibertat amb càrrec per als dos homes i presó provisional per a la dona.