Pilarín Bayés col·laborarà amb la Generalitat per promoure el turisme familiar. La il·lustradora vigatana és l'encarregada de donar vida a la nova imatge dels segells de Turisme Familiar que atorga l'Agència Catalana de Turisme.

La nova imatge substituirà l'actual distintiu de Turisme Familiar per incorporar un relat més ric que representi una destinació plural amb presència de diferents demarcacions del territori i personatges propers i atractius pel seu públic.

L'elecció de Pilarín Bayés ha estat fruit de la cerca d'una figura que combinés els valors dels que està impregnat el Pla estratègic de turisme. D'una banda, es tracta d'una personalitat que coneix exhaustivament el territori i, al mateix temps, és reconeguda i popular arreu de Catalunya. Igualment, donarà vida a diverses mascotes i escenaris per crear un univers infantil reconegut al mercat i fàcilment identificable a l'estranger.

A Catalunya hi ha cinc destinacions amb el segell Natura i muntanya en família, entre les quals una de gironina: la Vall d'en Bas-les Preses. De les 19 destinacions certificades amb el segell Platja en família, hi ha les gironines Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-l'Estartit, Castell-Platja d'Aro, Sant Pere Pescador i Sant Feliu de Guíxols.