Festivalot, música per a grans i petits

Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, Gossos, El Pot Petit, Quartet Mèlt, Mainasons, Animal o El Petit de Cal Eril són alguns dels grups artistes que participaran, dissabte i diumenge, d´una nova edició del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona. En total, el festival comptarà amb sis escenaris (Teatre Municipal, plaça del Pallol, Saló de Descans del Teatre, Claustre de la Mercè, Auditori de la Mercè, escenari de les escoles de música) i com a novetat el cinema Truffaut oferirà també activitats durant el festival. El Festivalot tornarà a oferir un ampli i divers cartell de concerts i activitats amb l´objectiu d´apropar la música als nens i nenes i gaudir de la música en família. En total, el festival compta enguany amb una trentena de propostes per a tots els públics i, com és habitual, a preus assequibles.

L'Eixample de Girona celebra la botiga al carrer de primavera

L'associació Girona Centre Eix Comercial organitza aquest dissabte la primera botiga al carrer de la nova temporada, que tindrà lloc a l'Eixample: concretament, als carrers Migdia, de la Creu i Sant Antoni Maria Claret. A més, comptarà amb zones de descans al carrer Migdia i a les sis de la tarda hi ha prevista l'actuació del conjunt de ball Fama Girona, al carrer Pare Claret, que també oferirà una zona de jocs per a la mainada.

Un cap de setmana d´indians a Tossa de Mar

El municipi de Tossa de Mar reviurà durant tres dies els anys en els quals alguns dels seus veïns tornaven de fer les Amèriques amb les butxaques plenes de diners. Música, dansa, fira artesana, animació infantil i gastronomia són les propostes d´aquesta segona edició de la fira d´indians de Tossa de Mar.

La Fira de la Rosa omple Roses d'activitats lúdiques

Els promotors de la Fira de la Rosa de Roses han apostat enguany per donar-li una sacsejada i, a banda de la decoració floral d'espais, alguns d'ells immobles d'alt valor històric, la campanya gastronòmica '1000 Roses a Roses' o la desfilada de pentinats amb motius florals, el públic gaudirà de múltiples espectacles de carrer gratuïts: concerts, circ, humor, màgia o dansa. La cita, aquest dissabte i diumenge.

Arrenca l´Esterofònics a Platja d´Aro

Els escenaris situats al carrer Doctor Fleming, l´Avinguda de la Pau i la Plaça Major de Platja d´Aro acullen aquest dissabte els concerts inaugurals de la temporada Estereofònics. Fetus, Los Tiki Phantoms, Eduard Gener, Sloppy Beats, Marc Armengol, Big Band del CMG i Havàname seran els protagonistes de la jornada musical.

Pujada al Montgrí

La cinquena edició del Festival Ítaca Cultura i Acció dona el tret de sortida amb la pujada al Montgrí aquest diumenge. Enguany, comptarà amb les actuacions musicals de Pau Riba i Guillem Roma, a més del tast de vins multitudinari que es fa cada any a dalt del castell gràcies a la col·laboració del Consell Regulador de la DO Empordà i la Ruta del Vi DO Empordà.

Les Festes de Primavera de Palafrugell ja estan en marxa

Festa, música i disbauixa carnavalesca inundaran aquests dies els carrers de Palafrugell, dins la celebració de Les Festes de Primavera. En la seva 55a edició, el festival concentrarà les seves activitats principals entre aquest cap de setmana i el diumenge 4 de juny i culminarà, com és habitual, amb el Carroussel Costa Brava-Carnaval de Carnavals, la multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població.

La Fira-Festa-Concurs de l'Allioli de Creixell s'innova amb l'hamburguesa amb allioli

La XXVI Fira-Festa-Concurs de l´allioli de Creixell tindrà lloc aquest diumenge a Creixell. Enguany, el producte estrella serà l'hamburguesa amb allioli, realitzada des del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines amb l'objectiu d'innovar la festa .

L'humor de Pablo Carbonell a Lloret de Mar

L'actor, humorista i músic Pablo Carbonell presenta aquest divendres al Teatre de Lloret de Mar El mundo de la tarántula, un divertit espectacle basat en el seu llibre de títol homònim. Es tracta d'una proposta que combina el monòleg i el musical, i l'emoció i l'humor amb la qual Carbonell narra la seva vida des de la seva infantesa.

«Peccatum» de Toni Gomila a la Sala La Planeta

L´actor mallorquí Toni Gomila i Produccions de Ferro, tornen aquest dissabrte a Girona amb l´espectacle Peccatum. Interpretat per Catalina Florit i Toni Gomila, aquesta nova proposta teatral es basa en un recull de rondalles i bocins dels contes més populars mallorquins recollits per Mossèn Alcover, servits en clau d´humor on el sexe n´és el nexe comú.

Pallassos i pallasses a Vilanova de la Muga

Un any més arriba la Fira del Clown de Vilanova de la Muga. El festival de pallassos i pallasses per excel·lència. En el decurs del dissabte s'ofereixen diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l´animació. Amb més d´una quinzena d´actuacions distribuïdes en quatre escenaris.

Seward & Panxii Badii a Banyoles

El sextet Seward dialogarà aquest dissabte sobre l'escenari de l'Ateneu de Banyoles amb l'enginyer, productor i músic Panxii Badii, en un concert que forma part del Fem Jazz! (XXIV Festival d'Emergències Musicals). Es tracta d'una proposta que pretén aixecar nous ponts entre el jazz i la música moderna, deixant de banda els tòpics i deixant fluir.