Set persones han quedat ferides de diversa consideració en un xoc entre dos turismes i una moto a la C-66 a Celrà (Gironès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Cap dels afectats, entre els quals hi ha dos menors, ha patit ferides de gravetat.

L'avís del sinistre s'ha rebut a les 15.22 hores d'aquest dissabte al quilòmetre 31 de la C-66, a la zona del Congost entre Celrà i Campdorà. Per causes que es desconeixen, dos cotxes i una motocicleta s'han vist implicats en una topada múltiple. Entre els ferits hi ha dos menors d'edat, dues noies de 18 i 19 anys, una dona de 38 i un home de 25 anys.

Tres dels afectats han estat evacuats al Santa Caterina de Salt, mentre que els altres quatre ferits han estat traslladats al Josep Trueta de Girona. 3 dotacions dels Bombers, 4 ambulàncies del SEM i 3 patrulles dels Mossos han treballat en l'accident.

El sinistre ha obligat a tallar la via momentàniament i després a donar pas alternatiu, cosa que ha provocat fins a 1 quilòmetre de cua.