El municipi de Llagostera es prepara per celebrar la seva Festa Major, que començarà el divendres, 2 de juny, i s'allargarà fins al dimarts 6 de juny. El pregó de la Festa Major anirà a càrrec de l'entitat Dones d'Arreu i en l'àmbit musical destaca el concert de Blaumut.

Tot i que l'inici oficial serà aquest proper cap de setmana, Llagostera ja ha viscut aquests dies un avançament dels actes festius, amb el concert de Benisfriends dissabte al Teatre Casino Llagosterenc i la VIII Trobada de cotxes antics i clàssics diumenge al passeig Pompeu Fabra.

La festa oficial començarà aquest divendres, 2 de juny, on destaca el pregó i el Correvarans, que enguany comptarà amb l'assistència de la Megapubilla i Karmele Marchante. El dissabte es duran a terme la major part de les activitats esportives i infantils que ha programat Llagostera en la seva Festa Major, així com la XXI trobada de gegants i posterior cercavila pels carrers del municpi.

El diumenge començarà amb la missa solemne i una audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà a la plaça Catalunya i seguirà amb diferents activitats lúdiques.

La pujada al campanar de Llagostera adornarà el dilluns de festa major. L'últim dia de celebració, el dimarts, tindrà lloc el Mercador Live, una emissió en directe del programa esportiu de Llagostera Ràdio.

Pel que fa a les actuacions musicals de la Festa Major de Llagostera destaquen Sotrac, La Mulata, Animal Show, Orquestra Di-versiones i Orquestra Maribel, La Salseta del Poble Sec, l'Orquestra Selvatana, Apache i Blaumut, que s'ocuparà de tancar la Festa Major, el dimarts 6 de juny, amb la presentació del seu tercer disc d'estudi Equilibri, produït per Marc Parrot i editat per Música Global.