01 de juny de 2017
01.06.2017

Comencen les obres de millora del paviment on aparquen els avions a l'Aeroport de Girona

Els treballs, que suposen una inversió de més de 7 milions, finalitzaran al primer trimestre del 2019

01.06.2017 | 13:30
Comencen les obres de millora del paviment on aparquen els avions a l'Aeroport de Girona

Aeroport de Girona-Costa Brava ha iniciat les obres d´adequació del paviment dels 150.000 metres quadrats que ocupa la plataforma per a l´estacionament d´aeronaus, segons ha informat aquest dijous Aena. El termini d´execució de l´obra és de dos anys i està previst que finalitzi al primer trimestre de 2019. En concret, l´obra suposa l´aixecament, sanejament i renovació del paviment de la plataforma que té capacitat per a l´estacionament de 18 aeronaus comercials, 17 d´aviació privada i 4 helicòpters. A causa de les dimensions d´aquests treballs, s´instal·larà una planta de producció de formigó hidràulic a l´aeroport.

Aquesta actuació es durà a terme en sis fases i, durant els mesos de major activitat de la temporada d´estiu (juliol i agost), es paralitzarà per no interferir en l´operativa habitual de l´aeroport.

Aena recorda que porta a terme aquesta actuació, prevista en el Document de Regulació Aeroportuària (DORA) per al període 2017-2021, abans que finalitzi la vida útil del paviment de la plataforma anticipant-se a situacions que poguessin comprometre la capacitat operativa de l´aeroport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema