L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha iniciat les obres d’adequació del paviment dels 150.000 metres quadrats que ocupa la plataforma per a l’estacionament d’aeronaus, segons ha informat aquest dijous Aena. El termini d’execució de l’obra és de dos anys i està previst que finalitzi al primer trimestre de 2019. En concret, l’obra suposa l’aixecament, sanejament i renovació del paviment de la plataforma que té capacitat per a l’estacionament de 18 aeronaus comercials, 17 d’aviació privada i 4 helicòpters. A causa de les dimensions d’aquests treballs, s’instal·larà una planta de producció de formigó hidràulic a l’aeroport.

Aquesta actuació es durà a terme en sis fases i, durant els mesos de major activitat de la temporada d’estiu (juliol i agost), es paralitzarà per no interferir en l’operativa habitual de l’aeroport.

Aena recorda que porta a terme aquesta actuació, prevista en el Document de Regulació Aeroportuària (DORA) per al període 2017-2021, abans que finalitzi la vida útil del paviment de la plataforma anticipant-se a situacions que poguessin comprometre la capacitat operativa de l’aeroport.