La cita alternativa del festival In-somni

El festival In-Somni celebra la seva catorzena edició amb un cap de setmana farcit de propostes musicals alternatives. Després del concert inaugural celebrat ahir a la nit, amb Nacho Vegas, aquesta nit la sala Yeah Indie Club acollirà, a partir de les 11 de la nit, l’actuació de Holy Bouncer. La banda barcelonina de garage i soul presentarà en directe el seu aclamat debut en llarg, Hippie Girl Lover (2016). També avui, a partir de 2/4 d’11 a la Sala La Mirona de Salt, pujarà sobre l’escenari El Drogas, una de les llegendes més emblemàtiques del rock nacional. Tindrà com a companys Vacas Sagradas i Motörhits. Demà dissabte, a 2/4 d’11 de la nit a La Mirona de Salt, serà el torn dels concerts de La Banda Trapera del Rio, Crim, The Toy Dolls (imatge) i The Atom Age. Diumenge, a 2/4 de 8 de la tarda a la sala Platea de Girona, tancaran el festival Medusa Box i El Último Vecino.

Un cap de setmana de contes a Sant Feliu de Guíxols

Un cap de setmana amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Gairebé 70 parades de llibres i il·lustradors amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre; espectacles com el del Mag Lari (imatge); activitats tematitzades en família i menús especials als restaurants.

Un mar per descobrir a Roses

El port de Roses celebra aquesta cap de setmana una nova edició de la festa del mar, un esdeveniment centrat a promoure els grans atractius turístics de la zona. El visitant podrà participar-hi a un preu de cinc euros per a excursions marítimes a Cadaqués, cap de Creus i al cap Norfeu, en caiac, batejos de windsurf, caiac, de vela, o sortides en menorquina.

«Mr. Parfum» a Quart

La Cia. Festuc Teatre presenta aquest dissabte a Quart l’espectacle de teatre familiar «Mr. Parfum». El protagonista, Pietro Pampolino, és un personatge extravagant que viatja amb el seu vehicle, una espècie de bicicleta que transporta un artilugi acoplat: una màquina de fer perfums.

La gamba més genuïna a Palamós

La quarta Fira de la Gamba de Palamós proposa aquest dissabte degustació de plats i tapes elaborats pels cuiners de la vila amb gamba del municipi, una àmplia mostra de productes gastronòmics amb show-cookings de receptes marineres amb gambes de Palamós i visites guiades a les barques de la flota pesquera.

Mazoni fa la Volta a Girona

La Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís es torna a vestir de gala per acollir la presentació de l'(A)phònica a la ciutat de Girona. La Volta i el festival banyolí sumen esforços per portar Mazoni. Jaume Pla, farà la presentació dels temes del seu nou disc Carn, os i tot inclòs, a les 12h durant l'hora del vermut.

«Petit escura-xemeneies» a Salt

L’Escola Coral del Conservatori Isaac Albéniz de Girona du aquest cap de setmana al Teatre Salt la representació de l’obra «El petit Escura-Xemeneis». Ambientada en l’Anglaterra victoriana, aquesta és una òpera sobre la crueltat, la ingenuïtat i l’esperança, amb un toc d’humor i una música captivadora i colorista.

La Cirera de Llers

Com cada segon diumenge del mes de juny, Llers celebra la seva tradicional fira de la cirera. Una cita dedicada a la varietat d’aquesta fruita cultivada en aquesta zona que, a més, proposa tot un seguit d’activitats paral·leles, entre les quals destaquen les trobades de cotxes d'època, col·leccionistes de plaques de cava, puntaires, una cercavila amb gegants o un concert d’havaneres.

Diumenge de catifes a Arbúcies

Arbúcies celebrara aquest diumenge un any més el Concurs de Catifes de Flors Naturals, preludi de la festa més esperada de l'any pel municipi, les Enramades. El diumenge de Catifes és una diada en què els carrers del nucli urbà lluiran com mai, amb més de dos quilòmetres de confeccions de flors naturals, que es traduiran en 28 catifes i 28 racons catifes.