13 de juny de 2017
13.06.2017

Premi a l'excel·lència mèdica per a l'hospital doctor Josep Trueta

El centre també ha rebut un diploma per haver obtingut els millors resultats en l'indicador de gestió d'estades i en l'indicador de reingressos

13.06.2017 | 00:52
Gloria Padura, directora del Trueta, recollit el guardó.

L'hospital Josep Trueta de Girona va rebre a finals de la setmana passada el premi a l'excel·lència mèdica dels guardons de benchmarking del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0. Els guardons CSC/ARQ van voler reconèixer la tasca del Trueta en l'apartat d'hospitals de referència.

A més, l'hospital de Girona també va rebre un diploma per haver obtingut els millors resultats en l'indicador de gestió d'estades i en l'indicador de reingressos clínicament relacionats.

Aquests guardons, que per segona vegada també compten amb la participació dels hospitals de l'Institut Català de la Salut a més dels centres del sector concertat, examinen l'anàlisi del rendiment i la qualitat dels centres bàsics, de referència i alta tecnologia que participen en la xarxa associada al projecte ARQ. Entre d'altres, van premiar la tasca d'hospitals com el de Sabadell, el de Sant Pau, Can Ruti o Bellvitge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook