Demà a les sis de la tarda el castell de Sant Gregori acollirà la presentació del llibre Ma d'infermera, escrit per la periodista Gemma Bruna i editat pel Col·legi Oficial d'Infermere/rs de Girona. El llibre recull el perfil de quinze infermeres i infermers de les comarques gironines que, a través del seu testimoni però també a través de les seves mans, ofereixen una visió particular de la seva professió amb el rerefons de la història del Col·legi. Hi han participat professionals vinculats a institucions com l'hospital Josep Trueta de Girona, la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona, l'hospital de Palamós o la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines.

Amb aquest llibre, es vol retre homenatge a tota la professió i totes aquelles persones que amb el seu compromís, dedicació i esforç han contribuït al desenvolupament infermer. L'objectiu d'aquest llibre és fer visible el rol infermer.

A més dels professionals que participat en el projecte explicant les seves experiències professionals, també s'ha comptat amb la col·laboració de l'exconsellera de Salut i metgessa Marina Geli, i Montserrat Teixidor, membre de l'Acadèmia Americana d'Infermeria, que han aportat la seva visió de la professió infermera.

A l'acte de demà al vespre hi intervindran la presidenta del Col·legi d'Infermeria de Girona, Carme Puigvert; l'exconsellera i actual coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la Universitat de Vic, Marina Geli; la infermera Montserrat Teixidor i la periodista Gemma Bruna, autora del llibre.