19 de juny de 2017
19.06.2017

L'Escala posa en servei la primera platja pensada per a gossos al Rec del Molí

L'Ajuntament ha donat resposta a una petició de fa temps perquè els animals puguin accedir obertament a la zona de bany · S'ha senyalitzat i delimitat amb una tanca de fusta un tram de 610 metres quadrats, encara que se'n volien destinar 2.000

21.06.2017 | 16:47
L'Escala posa en servei la primera platja pensada per a gossos al Rec del Molí

L'Escala va posar en servei dijous la platja per a gossos. Es tracta d'un tram de la platja del Rec del Molí, a la zona propera al rec. S'ha senyalitzat i delimitat. Aquest cap de setmana s'ha donat la temporada d'estiu oficialment per inaugurada amb l'activació del servei de vigilància i socorrisme a les platges que prestarà Creu Roja.

L'Ajuntament havia sol·licitat autorització a Costes per destinar un total de més de 2.000 metres quadrats a la platja per a gossos (des de la passera d'accés fins al rec), però finalment només s'ha autoritzat un espai de 610 metres quadrats, que ja han quedat delimitats amb una tanca de fusta. També s'hi ha hagut d'habilitar un camí per anar des de la passera fins a la zona autoritzada per a gossos. Aquest tram ha quedat també senyalitzat a partir d'aquest cap de setmana. El regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez, ha fet una crida als usuaris a ajudar a mantenir-lo en les millors condicions possibles.

La platja per a gossos és la novetat d'aquest any però en els darrers dies s'han anat acabant els treballs per posar a punt totes les platges i la col·locació de boies que les delimiten per mar.

L'oferta de platja de l'Escala se suma a altres que hi ha a la comarca com la de Castelló d'Empúries. Aquí la Rubina va ser la primera de les comarques gironines.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema