29 de juny de 2017
29.06.2017

Una estudiant del Sobrequés de Girona ha tret la millor nota de la Selectivitat amb un 9,80

En total hi ha quatre noies a Catalunya que tenen la mateixa qualificació i una és gironina

29.06.2017 | 14:11
Una estudiant del Sobrequés de Girona ha tret la millor nota de la Selectivitat amb un 9,80

Quàdruple empat en la nota més alta de la Selectivitat d'aquest any. Entre les quatre afortunades, n'hi ha una de gironina: la Ivet Cano Boada.

Aquesta jove estudia a l'Institut Santiago Sobrequés de Girona i ha tret un resultat de 9,80 a les proves de les PAU 2017.

La resta de noies que han tret la mateixa qualificació, són de la demarcació de Barcelona: Maria Torras Pérez, de l´Institut Pius Font i Quer de Manresa; Mònica Torrecilla Vall-Llossera del Col·legi Santa Teresa Ganduxer de Barcelona i finalment, Anna Sallés Rius de l´Aula Escuela Europea de Barcelona.

Pel que fa a la resta de notes més altes per demarcacions cal destacar un 9,75 a Tarragona. L'ha tret Arnau Dolç Férrez, de l´Institut Antoni Martí i Franqué de la població dels Palleresos.

Triple empat a Lleida

Finalment, a Lleida hi ha hagut un triple empat amb la nota de 9,5. Dos dels estudiants que han aconseguit aquesta qualificació en les PAU són de l'institut Samuel Gili i Gaya de Lleida. Es tracta d'Oriol Ruiz Isant i Pol Morell Ferrer , Finalment, la tercera alumna amb aquesta nota és Laia Angrill Perelló de l´Institut Arrels d'Oliana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema