Dues víctimes mortals és el balanç final de l'accident de trànsit que va tenir lloc aquest dilluns a la tarda a l'N-II al seu pas per Sant Julià de Ramis.

El dia de l'accident de trànsit va morir el conductor d'una furgoneta. Aquest dimarts finalment va perdre la vida a l'hospital Josep Trueta de Girona la passatgera ferida que anava al davant del turisme implicat en el sinistre viari mortal.

La víctima era una veïna de Girona, Sílvia Cano Heras, de 51 anys i veïna de la ciutat de Girona.

Inicialment després de l'accident de trànsit a la Nacional II, la dona va ser traslladada en estat greu al Trueta però el seu estat va empitjorar. Va ingressar en estat de molta gravetat a l'UCI de l'hospital, on va perdre la vida aquest dimarts el vespre.

L'accident de trànsit va ser un xoc frontal entre una furgoneta i un cotxe a l'N-II a l'altura de Sant Julià de Ramis. La primera víctima mortal del sinistre viari va ser un home de 30 anys i de nacionalitat polonesa.

L'últim sinistre viari mortal a les comarques de Girona s'havia produït el 18 de juliol. L'últim sinistre viari mortal a les comarques de Girona s'havia produït el 18 de juliol.Un motorista va morir després de xocar amb un turisme a l'N-260 a Ribes de Freser. Un dia en què també va morir una altra persona, però durant la matinada a Calonge. En aquest cas, un cotxe va caure per un desnivell en una via urbana i el conductor -un home de 55 anys- va morir. En el vehicle que es va estimbar i que va donar diverses voltes de campana hi anaven dues persones: pare i fill. Aquest darrer va sotir-ne il·lès.

Amb la mort d'aquest dimarts a l'hospital Trueta de la veïna de Girona implicada en l'accident de Sant Julià de Ramis, ja són 24 persones que han perdut la vida enguany a les carreteres de Girona, comptant vies urbanes i interurbanes.