Va conduir temeràriament i ben begut per l'N-260 al seu pas per la Garrotxa. I fins i tot, gairebé provoca un accident

Els Mossos d'Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona, adscrits al sector d´Olot,van detenir el conductor, un veí de Barcelona, de 60 anys i nacionalitat espanyola. Va quedar arrestat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i sota la influència de les begudes alcohòliques.

Els fets van passar cap a un quart de dues del migdia del dilluns, a la carretera N-260.

Els Mossos van rebre l'avís que un vehicle circulava de manera temerària i havia estat a punt de provocar un accident. Ràpidament, els agents de Trànsit van iniciar la recerca del vehicle infractor.

En arribar al punt quilomètric 93, dins el terme municipal de la Vall de Bianya, els agents van localitzar un vehicle tot terreny que havia sortit de la via i havia xocat amb una senyal vertical.

Els Mossos van comprovar que el vehicle coincidia plenament amb el que estaven buscant. Després d´interessar-se per l´estat del conductor, els agents van comprovar que no havia patit ferides greus, i que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

Més que quadruplicar la taxa

En fer-li la prova d´alcoholèmia, va donar un resultat positiu d´1.11 mg d´alcohol per litre d´aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els agents van detenir l´home com a presumpte autor dels dos delictes contra la seguretat del trànsit.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 1 d´agost a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Olot, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.