Un home va entrar en una casa de Sant Jordi Desvalls aquest dissabte a la nit mentre la cuidadora i l'ancià de qui té cura estaven dormint. El delinqüent s'hi va encarar amb un ganivet i la dona va patir ferides d'arma blanca a les mans. Va haver de ser traslladada per les ferides en ambulància del SEM i posteriorment atesa pels serveis mèdics de l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'EsquadraEls fets es remunten pels volts de la una de la matinada, quan un home va entrar per una finestra d'una casa del carrer Francesc Macià de Sant Jordi Desvalls.

Aquest va anar cap a una habitació on hi havia la cuidadora del propietari de la casa. Va estar intentant entrar-hi però la dona en sentir fressa es va despertar, segons va relatar a la policia, i va començar a forcejar i a tancar la porta per evitar que hi entrés.

Mentrestant, l'ancià que cuida també es va desvetllar i per això va acudir cap on hi havia la dona. El delinqüent, en veure's sorprès, va amençar-los amb un ganivet.

Sense rastre de l'agressor

Finalment, va encarar-se amb la dona i aquesta va rebre diversos talls superficials. L'home després dels fets va fugir i ja no van saber-ne res més.

Ràpidament, els afectats van alertar els Mossos d'Esquadra, que s'hi van desplaçar. Van estar-hi un parell d'hores i fins i tot van tallar el pas al carrer Francesc Macià durant l'estona que la policia científica va estar buscant evidències dels fets així com l'arma blanca utilitzada.

Els Mossos d'Esquadra investiguen el succés i de moment no s'ha localitzat l'agressor i causant de les lesions a la dona per tal d'aclarir què havia anat a fer a la casa.

Per altra banda, la cuidadora de l'ancià de Sant Jordi Desvalls va haver de ser atesa pel SEM i després la van evacuar en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Les ferides eren de caràcter lleu.