Porta Ferrada acull Jarabe de Palo

Aquest dissabte, a les 2/4 de 10 de la nit, a l´Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, Pau Donés puja a l´escenari del Festival Internacional de Porta Ferrada. Quan el cantant català va escriure La Flaca, segurament no s´imaginava com aquella cançó li canviaria la vida. Gràcies, en part, a un espot publicitari, la cançó va marcar l´estiu de tota una generació i va convertir-se en l´inici d´una relació d´amor amb milions de fans d´arreu del món, especialment a l´Amèrica llatina. La Flaca ja ha fet vint anys, i per celebrar-ho Jarabe de Palo fa una gira en què interpreta aquest i altres «superhits» com Depende, Grita, Agua, o Bonito. El grup ha superat estoicament en aquests vint anys l´estigma de ser un grup d´una sola cançó, versionant llegendes com Santana i col·laborant amb primeríssimes espases com Luciano Pavarotti o Chrissie Hynde i Celia Cruz.

Descobreix la Draga de Banyoles

Activitat organitzada pel Museu Arqueològic de Banyoles i l´Ajuntament que permetrà visitar el Parc Neolític de la Draga. Els visitants podran entrar a les reconstruccions de les cabanes prehistòriques i descobriran el dia a dia d´un grup de ramaders de l´època del neolític.

Maria Arnal i Marcel Bagés a Vilajuïga

Arista revelació del 2016, Maria Arnal i Marcel Bagés han publicat el seu àlbum de debut, 45 cerebros y 1 corazón, Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, Verbena. La vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix continuen la cadena de transmissió de la música popular creant cançons pròpies.

Concert de Mayte Martín a l'Escala

Mayte Martín presenta a l´Escala el seu proper treball Tiempo robatu, un projecte que la cantant de flamenc ha madurat durant dues dècades i que aquest estiu veurà la lluny. Martín presenta un espectacle d´intensa càrrega emocional amb temes propis i arranjaments de Joan Albert Amargós.

Julia lezhneva a Peralada

Julia Lezhneva és una jove virtuosa soprano russa que s´ha convertit en una de les veus més valorades del panorama internacional. La seva veu delicada l´ha portat a actuar en coliseus d´òpera i festivals d´arreu del món, seduint al seu pas públic i crítica.

Luis fonsi arriba a Calella

El cantant portoriqueny aterra al Festival Cap Roig per interpretar els seus nombrosos èxits. Des de la seva primera producció, Comenzaré, fins a la seva més recent, 8, ha trencat rècords de vendes. El públic, com no podria ser d´una altra manera, també podrà gaudir del seu èxit més recent, Despacito.

Fangoria amb La Unión a Sant Feliu de Guíxols

La parella il·lustre de l´electropop espanyol, Alaska i Nacho Canut, arriben a Sant Feliu de Guíxols amb la voluntat de contagiar de «glamour» el públic. Ho faran acompanyats de La Unión, una de les bandes més icòniques del rock espanyol, que tocaràn èxits com Maracaibo o Ella es un Volcán.

Dani MartÍn a Cap Roig

Dani Martín presentarà La Montaña Rusa, el seu tercer disc d´estudi, que va entrar directament com a número 1 de vendes a Espanya i que poc temps després va rebre el Premi Ondas al millor artista de l´any. El febrer d´aquest any comença la gira que aquest diumenge el porta a Calella de Palafrugell.

Nit de jazz a l´Interludi de Calonge

Concert emmarcat dins la 50a edició deñ Festival de Música de Calonge. Aquest diumenge, nit de jazz al Castell de Calonge. Els convidats són els il·lustres Jordi Rossy i Mike Kanan Quartet, que tornen a l´Interludi per oferir un concert únic en el qual interpretaran temes de Harold Arlen.