Un veí de Girona de 59 anys, A.G.B., va morir ahir a les quatre de la tarda atropellat pel seu propi cotxe, prop del restaurant Can Turó, a la Vall d'en Bas.

L'home i la seva parella havien acabat de dinar al restaurant i es van trobar que el cotxe, un Citroën Saxo de color blau, no se'ls engegava.

Van decidir empènyer el cotxe per un pendent per tal de posar-lo en marxa. La dona va empènyer per darrere, mentre l'home va empènyer per la part del conductor.

Sota les rodes

El cotxe es va engegar amb la mala sort que va tendir a bolcar cap al costat del marge de manera que va atrapar l'home amb les rodes de darrere.

Tot seguit la dona va donar l'alerta als serveis d'emergències. El restaurant Can Turó està situat al marge de la muntanya del Puigsacalm, a uns 4 quilòmetres del poble de Sant Privat d'en Bas.

Durant una part del recorregut s'hi pot anar per una carretera rural pavimentada. La ruta segueix una zona de gorgues molt freqüentada en aquesta època de l'any, per la qual cosa hi havia molts vehicles aparcats al costat de la carretera.

Després s'ha de seguir una pista forestal que només pot ser utilitzada pels vehicles dels clients del restaurant. Va ser la ruta que varen fer servir els vehicles d'emergències, els quals van haver de treure el cos de la víctima que havia quedat entre les rodes i el marge, en una situació molt difícil. A les 18 hores, el cos va poder ser pujat al cotxe fúnebre.

Accident a Olot

Un Renault Megane i un BMW van topar ahir a 2/4 de set de la tarda a l'avinguda Girona d'Olot. Un dels vehicles volia entrar a l'avinguda des d'un carrer lateral quan van xocar. Va haver-hi dos ferits lleus que durant una estona van restar estirats a terra. Hi va haver retencions de trànsit.