DEL 11 AL 16 D'AGOST - Festes d'agost de Banyoles

Les Festes petites de Banyoles cada cop ho són menys i aquest any més de 31 actes faran de les Festes d'Agost una festa gran en tota regla. Destaquen les actuacions de Miquel Abras, Gertrudis, Pau Brugada i Miquel del Roig. També hi haurà una festa Holi Colors, gegants i capgrossos, sardanes, castells i correfocs. Animeu-vos a viure la festa gran d'agost de Banyoles.

DISSABTE 12 D'AGOST

Diego El Cigala, al Castell de Peralada

El mestre de la fusió Diego El Cigala arriba aquest dissabte, a les 10, al Festival Castell de Peralada. I ho fa per presentar Indestructible, un recorregut visual per la història de la salsa, que ha portat al Cigala pels camins oberts de Colòmbia i Nova York, passant per Cuba, Puerto Rico, República Dominicana o Miami, enregistrant part de l´àlbum en cada un dels destins i que ha comptat amb la col·laboració de més de 70 músics de diferents nacionalitats que han aportat la seva essència a aquest projecte. Un viatge que culmina a Jerez de la Frontera amb els afegits de guitarra, cors, cajón i palmas. Amb Indestructible, Diego torna a fer gala de la seva enorme personalitat de músic sense límits.

Concert de Cello Romanz al Monestir de Sant Pere de Rodes

El duo Cello Romanz, format per Claude Hauri i Corrado Greco, oferirà aquest dissabte un concert al Monestir de Sant Pere de Rodes. Hauri, violoncel solista de l´Ensamble Algoritmo di Roma, ha actuat com a violencel·lista principal de la Youth World Orchestra, mentre que Greco, pianista, col·labora amb grups de cambra com Mario Ancillotti.

Arriba Blaumut i Pantaleó a l'Escala

Blaumut tornen amb tota la força amb un nou disc, Equilibri (2017), un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible a la seva música. D´altra banda, Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans com una de les propostes més sorprenents i madures del panorama català.

Kemp Dances al Porta Ferrada de Sant Feliu

Amb 79 anys, el ballarí, mim i coreògraf britànic Lindsay Kemp continua commovent el públic amb espectacles com Kemp Dances, on barreja noves creacions amb revisions de peces clàssiques al voltant de temes com l´amor, la vida, la mort i la bogeria. Ara arriba al Festival Porta Ferrada per emocionar amb el seu talent.

Umberto Tozzi a Cap Roig

El cantant i guitarrista Umberto Tozzi arriba als Jardins de Cap Roig per presentar un nou projecte, Ma che spettacolo, amb més ganes que mai. L´italià va debutar el 1976 publicant Donna amante mia, però el gran èxit li arribaria l´any següent amb Ti amo i després amb Glòria. El 2012 va publicar el seu darrer treball fins ara, Yesterday, today.

DIUMENGE 13 D'AGOST

L´aclamat Leiva a l´Escala

Amb el seu tercer treball, Monstruos (2016), Leiva apuntala fins al zenit la seva meteòrica carrera en solitari. Endinsar-se en el seu darrer treball discogràfic és entrar en un espai carregat d´electricitat, provocant un veritable curtcircuit per aquestes emblemàtiques lletres de to confessional i sincer.

Rosario arriba a Sant Feliu

Explosiva i ardent com sempre, Rosario continua seduint amb discos. El que presenta a Porta Ferrada, el dotzè que publica des del seu debut, s´anomena Gloria a ti i reflecteix la maduresa i profunditat del seu moment vital. La cantant oferirà clàssics del seu repertori a ritme de flamenc, funk i fins i tot rock.

Nostàlgia amb Hombres G a Calella de Palafrugell

Hombres G és un grup integrat per quatre músics que van iniciar la seva trajectòria el 1982. Des de llavors, la banda s´ha caracteritzat pels seus grans èxits, que ja són part de la memòria col·lectiva de diverses generacions tant a Espanya com a Sud-amèrica. Ara arriben a Cap Roig per fer ballar al públic.

El bosc de Grimm a Torroella

L´espectacle de La Maquiné va actuar per primera vegada al Festival de Torroella de Montgrí el 2014 i hi va tornar el 2016. Ara la companyia ofereix l´anomenat «espectacle-bosc». El 2014, la representació va guanyar el Premi Max al Millor Espectacle Infantil.