Els manters s'enfronten a la policia a Roses

Desenes de manters escridassen i planten cara un petit grup d'agents al passeig de Santa Margarida de Roses. La imatge és de la setmana passada i es mostra en un vídeo gravat per l'Associació de Comerciants de Santa Margarida, que es queixa que s'han de frenar abans per evitar que es converteixin en els propietaris de l'espai. Els agents que intentaven comissar mercaderia es van veure obligats a recular.

El tenor italià Andrea Bocelli suspèn concert a Cap Roig per una bronquitis aguda

El tenor italià Andrea Bocelli no actuarà aquest dimecres a Festival de Cap Roig, tal com tenia previst, perquè està afectat per una bronquitis aguda, segons han informat els organitzadors de l'esdeveniment. Bocelli tampoc actuarà aquest dimarts al festival Starlite Marbella. L'oficina de l'artista ha informat en paral·lel que s'està treballant amb els organitzadors del certamen de Cap Roig per buscar una nova data per al concert.

Mor als 94 anys l'escriptora ganxona d'adopció Patricia Langdon-Davies

L'escriptora britànica establerta des de fa dècades a Sant Feliu de Guíxols Patricia Langdon-Davies ha mort als 94 anys. Vídua del famós reporter de guerra John Langdon-Davies (1897-1971), l'escriptora, nascuda a Essex el 1922, es va establir a Catalunya l'any 1950, al costat del seu marit.

Brillant victòria del Girona contra el Manchester City

Immillorables sensacions per arribar amb garanties al debut de lliga contra l'Atlètic de Madrid. Victòria contra tot un Manchester City, treballada i lluitada fins el final i decantada gràcies a un gol de Portu als 13 minuts. L'equip sembla deixar enrere les sensacions agredolçes dels últims duels de pretemporada i arriba en plena forma pel debut històric a Primera Divisió.

TC rebutjarà el recurs de Catalunya per a la tramitació exprés del referèndum

El ple del Tribunal Constitucional (TC) rebutjarà demà el recurs que la Generalitat catalana va presentar contra la suspensió de la reforma del Reglament del Parlament català per tramitar de forma exprés el referèndum de l'1 d'octubre. Fonts de l'alt tribunal han informat a Efe que el ple se celebrarà a les 17:30 hores per estudiar un assumpte la resolució negativa per a la pretensió de l'executiu català del qual ve donada per una jurisprudència ja assentada en un acte referit a la consulta independentista del 9-N del 2014.