23 de agost de 2017
23.08.2017
EN DIRECTE

Banyoles acaba l'asfaltatge del camí d'accés al veïnat del Mas Usall

L'actuació, que ha consistit a aplicar-hi reg asfàltic, ha suposat una inversió d'uns 30.000 euros

23.08.2017 | 10:22
El tram asfaltat, amb Mas Usall de fons.

L'Ajuntament de Banyoles ha acabat les obres de l'accés principal al veïnat de Mas Usall, situat al nord-est de la capital del Pla de l'Estany. Concretament, s'ha aplicat un reg asfàltic al camí d'accés al veïnat de Mas Usall des de l'encreuament amb la carretera de Banyoles a Figueres, que fins ara era de terra.

El cost d'aquesta actuació de millora al camí ha estat d'uns 30.000 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Banyoles.

El regidor de Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, va subratllar ahir que «els veïns de Mas Usall han notat una millora molt important en el seu dia a dia, ja que ara el camí està asfaltat i arriben amb més comoditat a casa seva». Tot i això, però, l'edil banyolí ha volgut puntualitzar que fins ara el consistori ha anat mantenint l'itinerari.

I és que fins aquest asfaltatge, l'Ajuntament ha anat mantenint aquest camí els últims anys amb àrids procedents de material de la construcció reciclat que s'engrunaven i posteriorment es compactaven al paviment de terra, segons va informar ahir el consistori de Banyoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit