Atracament a la benzinera de Sant Jordi Desvalls. Dos individus, tapats amb cascos de moto, van intimidar i van amenaçar el treballador de l'establiment poc abans de tancar aquest dimarts al vespre. I tot seguit se'n van emportar el botí desitjat: diners. Van aconseguir robar

Els Mossos d'Esquadra i això hauria d'ajudar la policia a l'hora d'atrapar els dos delinqüents, que van fugir tal com van arribar: amb una moto de 125 cc i van fugir per la carretera de Diana, en sentit cap a una granja avícola.

El succés es va desencadenar aquest dimarts quan faltaven pocs minuts per a les nou del vespre. En aquell moment a l'establiment només quedava un treballador i feia pocs segons que el propietari n'havia marxat. Ràpidament, tal com es veu en les imatges de les càmeres de vigilància que compta l'establiment, van arribar dos individus en una moto.

Arraconat contra la paret

Ambdós anaven equipats amb casc de moto, guants i roba fosca. Un d'ells, que duia un casc blau i blanc va entrar en primer lloc a la botiga de l'establiment, ràpidament es va dirigir cap a l'empleat. El va arraconar i el va agafar per la zona del coll i del pit i el va posar en contra de la paret.

Després, va entrar el segon individu, un home amb casc negre i vestit amb roba del mateix color, el qual va dirigir-se ràpidament cap al taulell de la gasolinera i va anar directe al calaix on hi havia la recaptació i canvi del dia.

Aquest home, tranquil·lament, com es veu en les imatges, va agafar una bossa de plàstic i hi va posar els diners. En total, fins a 800 euros. Tot seguit van fugir.

Amb tot, però, abans de marxar, l'atracador que tenia el treballador en contra de la paret, li va ordenar -parlava castellà i era jove- que es posés al final de l'establiment i que no es mogués fins que ells haguessin fugit del lloc. El treballador va trucar als Mossos quan passaven pocs minuts de les nou i es van activar cinc patrulles.

Aquest no és el primer cop que entren a robar a la gasolinera de Sant Jordi Desvalls, situada al carrer de la Generalitat. En altres ocasions, fa prop de tres anys, els van robar a l'interior de l'establiment forçant la porta i també els han atracat.

Aquest robatori de dimarts es va produir quan faltaven pocs minuts per tancar i quan el propietari acabava de marxar, la qual coa fa pensar a la policia que els estaven vigilant.

Els Mossos han obert una investigació i ahir es va presentar la denúncia.

Des de la propietat de l'establiment es demana que si algú va veure com fugien amb la moto ho faci saber a la policia o a ells, per així poder aportar més detalls a la investigació.