Uns 150 bars, restaurants i locals d'oci nocturn de l'Escala, Platja d'Aro i Cadaqués, han participat en la campanya de civisme nocturn «Maximum Fun, Mínimum Disturbance!» (Màxima Diversió, Mínima Molèstia!) durant l'agost. La campanya ha aconseguit impactar en més de 10.000 persones.

La campanya l'han dut a terme els empresaris de restauració i oci nocturn dels diferents municipis coordinats per la Fecasarm, la patronal del sector, i en el cas de Platja d'Aro ha comptat amb el suport i participació de l'Ajuntament. La campanya s'ha executat dos caps de setmana a l'Escala, tres caps de setmana a Cadaqués i tres nits de la Festa Major a Platja d'Aro. Els promotors cívics de la campanya donaven als usuaris consells sobre bons comportaments i els col·locaven polseres com a mostra d'agraïment per seguir els seus consells. Entre els principals missatges de la campanya hi havia el de respectar el descans dels veïns, no barallar-se, no beure fora de les zones autoritzades i no prendre drogues.

Durant les nits que s'ha executat, els promotors cívics, vestits amb la indumentària la campanya, es dedicaven a demanar de manera simpàtica i propera als usuaris que es trobaven pel carrer que respectessin el descans dels veïns i també els convidaven a descarregar-se en els seus dispositius mòbils el còmic en línia que convida a portar a terme conductes responsables durant la nit, alhora que adverteix dels riscos de no fer-ho.

La campanya ha tingut una magnífica acollida entre empresaris i usuaris del sector de la restauració i de l'oci nocturn de les localitats i la gran majoria d'ells han coincidit en la necessitat que s'executin amb més freqüència campanyes pedagògiques d'aquest tipus.