Més d'un centenar de persones es van manifestar ahir a la Rambla de Figueres per mostrar el seu suport a les víctimes de l'atemptat terrorista i als seus familiars. La comunitat musulmana va sortir al carrer armada de pancartes on es podien llegir missatges com «La barbarie la patim tots», «Tots sóm Barcelona» o el ja ben conegut «No tenim por». Durant la concentració es va llegir un manifest en el qual explicaven que compartien el dolor i la tristesa.

«L'islam no mata»

Diversos membres de la comunitat també aprofitar l'acte per lamentar que s'estigui confonent l'islam amb el terrorisme i van demanar que no es faci una lectura equivocada arran dels fets ocorreguts. «Tenim el cor destrossat i volem rentar el nom de la nostra religió. Sembla que cada crim que es realitzi es faci en nom d'Al·là i el que volem que s'entengui és que l'islam no mata. L'islam és amor, convivència i Pau. Ja n'hi ha prou d'utilitzar els innocents» van expressar alguns assistents.

La d'ahir només va ser una de les manifestacions previstes, ja que demà a les sis de la tarda es farà una segona concentració a Figueres, aquesta vegada a la plaça de l'Ajuntament i organitzada per algunes de les entitats musulmanes de la ciutat.