La parella de la mare dels nens intoxicats per cocaïna a Cassà de la Selva ha acabat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els Mossos d'Esquadra L'home té 27 anys, és veí de Cassà de la Selva i de nacionalitat espanyola. Compta amb antecedents policials.

Els agents l'han imputat per tràfic de drogues però la investigació roman oberta i per tant, els agents de la Unitat Territorial d'Investigació no descarten que pugui ésser acusat de més delictes.

A més d'aquest jove, la mare dels dos nens de cinc i set anys també va quedar detinguda ahir. En aquest cas, acusada de ser la presumpta autora d´un delicte relacionat amb els drets i deures familiars. Ja que les criatures van intoxicar-se després de tenir la droga al seu abast.

Les criatures han estat donats d'alta aquest matí, després de restar ingressats al Trueta des del diumenge, el dia dels fets.

La detenció d'ambdós i la intoxicació per cocaïna dels nens, ha fet que la DGAIA hagi obert un expedient informativa i hagi decidit que per ara, els dos menors hagin quedat a mans de l'àvia.