Mor el conductor del cotxe en l'accident de la variant de Girona

Accident de trànsit mortal a la variant de Girona. El conductor d'un turisme ha mort després d'un xoc amb un camió a l'N-II. La víctima mortal era un veí de Girona, E.L.T, de 49 anys. L'accident de trànsit mortal ha fet tallar la variant de Girona durant més de sis hores. El sinistre viari s'ha produït pels volts d'un quart de nou del matí a l'altura del quilòmetre 719 de l'N-I,I, en sentit nord.

Accident de trànsit mortal a la variant de Girona. Marc Martí.Dos motoristes atraquen la benzinera de Pau i se n'emporten 600 euros

Els Mossos busquen dos homes que anaven amb una escúter vella com a presumptes autors d'un robatori amb violència a la benzinera de Pau (Alt Empordà). El robatori va ser aquest dimarts abans de les nou del vespre. L'home que no conduïa la moto va baixar i va entrar a dins l'establiment. Tot i que no va amenaçar amb cap arma va fer el gest a la treballadora com si en tingués una sota la jaqueta. L'home es va endur uns 600 euros en monedes i bitllets i va tornar cap a la moto on l'esperava el còmplice.

Els desapareguts 'estaven molt alegres' poc abans d'arribar a Susqueda

Abans d'enfilar el camí cap al pantà de Susqueda dijous passat, la parella del Maresme de 21 i 23 anys desapareguda a Susqueda es va aturar al restaurant 'La Parada', situat a peu de carretera. La propietària, Simona Benkova, ha explicat que estaven "molt alegres" i que li van preguntar quina carretera havien d'agafar per arribar al pantà. "Els hi vaig indiciar i van marxar, tranquils", ha detallat.

El City i Guardiola obtenen el 96% del Girona

Pere Guardiola i el Manchester City incrementaran el seu control sobre el Girona FC amb una ampliació de capital que suposarà una nova injecció de milions a les arques del club i que els farà controlar el 96% de les accions. Segons va avançar la cadena SER, Guardiola i el City hauran aportat uns deu milions d'euros al club gironí, comptant la compra del 88,6% de les accions en mans de TVSE Futbol i l'ampliació de capital.

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy compareix al Congrés. ACN.

Rajoy respon citant el finançament de Podem i la declaració de Robles pel cas Lasa i Zabala

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha utilitzat el seu segon torn de paraula al Congrés per contrarestar les acusacions dels partits de l´oposició, que l´han acusat de "mentir" sobre les seves responsabilitats pel cas Gürtel. El president espanyol ha recordat que el Senat ha creat una comissió d´investigació paral·lela a la del Congrés sobre el finançament de tots els partits. "A mi si un partit s´ha finançat a Iran o Veneçuela m´importa, i m´agradaria que donessin explicacions, perquè és molt important", ha dit en referència al finançament de Podem.