Els banys jueus acolliran els concerts de música sefardita a càrrec de Burruezo & Medievalia Camerata (amb Maia Kanaan, veu i viola) i Jordi Ortega (violoncel). Són concerts amb places limitades, perquè la zona de bany ritual de l'antiga sinagoga són 36 esgraons que van de la plaça de la sinagoga fins a la captació de les aigües corrents. És un conjunt Històric i Artístic de caràcter nacional.

La música sefardita en un lloc que traspua espiritualitat a través del frescor de l'aigua subterrània és una de les atraccions del Besalú Medieval que tindrà lloc entre el divendres, dia 1 de setembre i el diumenge 3 de setembre.

Si bé els actes començaran divendres amb el lliurament dels premis Pont de Plata 2017 i l'espectacle Carrer dels Atrapats. La fira medieval tindrà els forts el dissabte i el diumenge.

Dissabte couran una vedella, faran tallers de pa, de tir amb arc, visites guiades, teatre de carrer, cercaviles amb banderes, dansa del ventre, faquirs, justes amb cavalls i a peu, concerts i un gran sopar medieval.

Diumenge hi haurà tallers de cistellers, de maquillatge, cercaviles, actuacions del grup musical Els Berros de la Cort, representacions teatrals referents a Ramon Llull i exhibicions de falconeria, entre d'altres.