Els Mossos d'Esquadra investiguen si darrere dels últims atracaments en benzineres hi ha els mateixos lladres. I és que en tres dels robatoris més recents que s'han conegut, hi ha dos homes implicats i, en tots ells, van en moto i no exhibeixen cap arma però sí que li diuen al treballador atracat que en porten.

Aquests robatoris serien els que es van perpetrar aquesta setmana en benzineres de Pau i Figueres i el del dimarts de la setmana passada, 22 d'agost, a Sant Jordi Desvalls.

Els Mossos busquen els dos homes que han perpetrat els robatoris i que segons van captar les imatges de la benzinera de Sant Jordi Desvalls conduirien un escúter negre. I els lladres van equipats amb cascs i passamuntanyes. El casc que porta un dels lladres és de color blau i blanc, tal i com s'aprecia també a la imatge captada a Sant Jordi.

El modus operandi dels lladres és similar: un dels lladres entra amb casc i passamuntanyes, arracona el treballador i li demana els diners.

En el cas de Pau, que va tenir lloc aquest dimarts, el segon implicat es va quedar a la moto per poder fugir.

En canvi, durant l'atracament de Sant Jordi Desvalls, l'individu que anava amb casc i passamuntanyes, després que el seu company amenacés el treballador de la benzinera, també va entrar. Es tracta d'un home amb casc negre i vestit amb roba del mateix color, el qual va dirigir-se ràpidament cap al taulell de la gasolinera i va anar directament al calaix. En total, va aconeguir fins a 800 euros. Tot seguit ambdós van fugir.

A Figueres també van robar en una benzinera aquest dilluns i el vehicle també era un escúter i un dels atracadors també anava amb un casc similar al dels motoristes, segons va informar l'ACN.