El pare d'un dels nens intoxicats per cocaïnaEl seu advocat, Josep Viella, assegura que la criatura es troba en aquests moments amb el seu pare des que el van donar d'alta de l'hospital Josep Trueta de Girona.

Aquest assegura que es personaran quan la investigació es tanqui i davant de totes les actuacions penals que es derivin d'aquest cas i afirma que el seu client no tenia constància dels fets i quan va saber que era a l'hospital de seguida hi va acudir.

Les dues criatures de cinc i set anys són de dos homes diferents i cap d'ells és de l'home -actual parella de la mare- que els Mossos d'Esquadra van detenir després dels fets com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Cal destacar que la mare també va quedar detinguda -de forma tècnica- com a presumpta autora d'un delicte relacionat amb els drets i deures familiars.

Davant dels últims fets, avui el pare del nen de set anys presentarà juntament amb el seu advocat una demanda als jutjats per tal d'obtenir la custòdia després dels fets de Cassà de la Selva que consideren molt greus.

El cas es va destapar gràcies al fet que l'empleada d'un bar, diumenge al matí, va veure les criatures amb la seva mare que estaven molt esverades i va alertar el 112. El SEM els va evacuar a l'hospital Trueta, on els van fer les anàlisis i els dos nens de cinc i set anys van donar positiu en cocaïna.