Els Mossos d'Esquadra centren la recerca de la parella del Maresme desapareguda dijous passat 24 d'agost al pantà de Susqueda en pous i coves pròxims on va ser localitzat el vehicle en el qual viatjaven.

Segons han informat fonts d'emergències, la recerca submarina dels joves Marc H.L., de 23 anys i d'Arenys de Munt, i de Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cabrils, es va donar per suspesa dissabte passat i els submarinistes de Bombers i de la Guàrdia Civil només tornaran al pantà si es troba algun nou indici i els Mossos requereixen la seva presència.

Una vegada es va denunciar la seva desaparició dissabte passat 26 d'agost, desenes d'efectius d'emergències i voluntaris han participat en la recerca de la parella.

Avui, una vegada finalitzada la tasca de Bombers i Guàrdia Civil, segueix la recerca per part dels Mossos d'Esquadra amb la Unitat Canina i s'ha incorporat la Unitat de Subsòl.

Els agents especialitzats en subsòl busquen concretament en algunes coves, esquerdes i pous localitzats a la zona del Coll Palomera, on hi ha una espècie de petita platja des de la qual es va submergir el vehicle de la jove desapareguda.

Segons els plànols de la presa, en aquesta zona existeixen uns quatre pous, un dels quals comunica interiorment amb el pantà.

Els equips d'emergència van localitzar el caiac del jove desaparegut el diumenge 27 d'agost, encara que diversos joves ja l'havien vist divendres i dissabte mig enfonsat, els primers al centre del pantà i els últims a 10 metres de l'embarcador, amb diverses pedres dins i punxat pel centre.

El vehicle va ser trobat pels submarinistes dels Bombers a uns 5 metres de la platja i a uns 7 metres de profunditat.

Al seu interior es va trobar una pedra gran, encara que es desconeix si va ser col·locada voluntàriament o va entrar de forma accidental en enfonsar-se o en ser reflotat.