La cara de Pablo Iglesias quan va escoltar allò de « cuanto peor mejor para todos... cuanto peor para todos mejor, mejor para mí, el suyo, beneficio político» era inequívoca. No havia entès absolutament res, com gairebé ningú dels que ho va sentir.

Però paradoxalment els aplaudiments que s'escoltaven de fons semblaven donar la raó a la surrealista frase que acabava de pronunciar un personatge suposadament poderós en el funcionament de l'Estat. Ni més ni menys que el seu president, Mariano Rajoy.

El mateix que Iglesias, ho va pensar el publicista ripollès Albert Soler, que analitzant aquestes i altres «genialitats» de l'estadista gallec va ser conscient que eren frases que no podien perdre's en l'oblit.

Per això aquesta mateixa setmana ha activat una línia de productes que sota el nom de Mister Awful , recull les lapidàries de Rajoy en samarretes, tasses de cafè i un llibret de quaranta-vuit pàgines.

Aquests productes es poden comprar a través d'internet i estan inversament relacionats amb l'estil de Mr Wonderful, que intenta propagar frases positives de l'estil « Por fin es lunes» i que es venen en diferents grans centres comercials.

El disseny dels diferents productes l'ha fet el mateix Albert Soler, que treballa en una empresa que gestiona residències de gent gran i alhora és freelance creatiu i publicitari.

A més, també ha escrit llibres com Todo sobre el beso o Citas encadenadas. L'objectiu amb els productes de Mister Awful és «ajudar a erosionar la imatge de Rajoy», diu el publicista Albert Soler.